bgenfrdeitptrues

Уважаеми клиенти, можете да се свързвате с нас за изготвяне на оферта по email ( office@sunguard.bg) или телефон (073 / 87 00 86). Също така може да ползвата нашата система за запитвания

Новини

Акция 2022 - Hormann - Входни, Гаражни врати, Задвижвания

21 Декември 2021

АКЦИЯ 2022 период на промоцията 01.06.2022г. - 31.07.2022г. Промоционални продукти на немската марка Hormann - лидер в производството на врати за дома и индустрията. Гаражни секционни врати - Renomatic Гаражна врата Berry Вхо...

Hormann Homee Brain - управление на врати чрез телефон

25 Март 2021
Hormann Homee Brain - управление на врати чрез телефон

Hörmann homee е устройство позволяващо управление на множество устройства в дома посредством приложение или уеб интерфейс. Вратите и радиоприемниците Hörmann, които се управлеват чрез радиосистемата Hörmann BiSecur позволяват чр...

Акция 2021 - Hormann - Изтекла

08 Март 2021

АКЦИЯ 2021 Промоционални продукти на немската марка Hormann - лидер в производството на врати за дома и индустрията. Гаражни секционни врати - Renomatic Гаражна врата Berry Входни врати - Thermo46, IsoPro, Thermo65, ThermoSafe...

Сравнение между входните врати Thermo65 и IsoPro от Хьорман

09 Септември 2020
Сравнение между входните врати Thermo65 и IsoPro от Хьорман

Описание на техическите характеристики на моделите Thermo65 и IsoPro за входни врати от Hormann.  

Входна врата IsoPro Hormann

28 Май 2020
Входна врата IsoPro Hormann

Входна врата IsoPro от Hormann. Сънгард ООД, като представител на Хьорман за Югозападна България, Ви предлага входна врата IsoPro на промоционална цена. Входната врата IsoPro е изработена от стомана и алуминий. Касата на вратат...

Акция 2020 Хьорман - Гаражни и Входни врати Hormann

10 Април 2020

АКЦИЯ 2020 Промоционални продукти на немската марка Hormann - лидер в производството на врати за дома и индустрията.   Разгледайте брошурата за 2020г.:     Всички посочени цени в промоцията са без вкл. доставка и монтаж. З...

?>

Предлаганите от нас входни врати са подходящи за всяка монтажна ситуация, предлагат модерна визия и отлична топлоизолация.

?>

Контакти

 

Данни за контакт

гр. Благоевград
ул. "Стефан Стамболов" 51Б

Благоевград,  Благоевград
България 2700

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Telephone: +359 73 87 00 86
Mobile: +359 888 305 350
 

КОНТАКТНА ФОРМА

 

 

Работно време

Понеделник - Петък : 09:00 - 18:00

Събота: 10:00 - 14:00

 

Връзка с Нас

 

 • Методи Равначки

  - позиция: Управител

  - Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

  - Тел.: 0888 305 350

             0877 49 39 49

 • Борислав Янчев

   - позиция: Управител

  - Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

  - Тел.: 0878 49 37 49

   

 • Mavrodiev Vasil

  - 39 Rue Jean Bonal 92250 La GARENNE-colombes, FRANCE

  - Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

  - Тел.: +33770280050

   

   

 

 


?>

Широкоплащни сенници тип пергола

 

    Модел „Пергала“ е едно от най-луксозните и грандиозни решения в областта на слънцезащитата. Ако Вие имате изградена конструкция, която желаете да засенчите този модел е най-подходящото решение. Предлага надеждно и функционално решение за покриване на големи открити пространства (тераси) и защита от слънце, дъжд и дори сняг. Изработва се с трислоен водоустойчив PVC плат, осигуряващ и по-добра термозащита.

    Модел " Пергола нуво" е луксозен широкоплощен плъзгащ се сенник с алуминиева конструкция, монтиран върху масивни колони. Предлага надеждно и функционално решение за покриване на големи открити пространства (тераси) и защита от слънце, дъжд и дори сняг. Изработва се с трислоен водоустойчив PVC плат, осигуряващ и по-добра термозащита. Стандартно конструкцията се изпълнява в кафяв цвят. Предоставяме възможност за изпълнение и в други цветове. В допълнение за по-голямо удобство сенника се изпълнява стандартно с ел.задвижване, а за по-голяма сигурност се предлагат датчици за вятър, слънце или дъжд. Ако решите да имате и дизайнерско решение, ще добавим дистанционно контролиран осветителен модул(High Power LED). Този модел въплъщава всичко най-хубаво , което ни предлага модерения дизайн и инженерната мисъл! Вижте как сенника превръща вашата тераса или пространство в предната част на къщата, в нова „сграда“ на открито. Той е приятен за окото и ще Ви предпазва от дъжд и слънце. Ако решите да използвате „ Пергола нуво“ за оборудване на вашия ресторант , вие ще видите колко доходоносно е това решение - то ще подчертае Вашата уникалност. Дизайна на „ Пергола нуво“ сенника ще предостави чувство на комфорт дори и в най- горещото лято или ветровит ден. „ Пергола нуво“ е високотехнологичен продукт, който изисква професионален монтаж, а нашият опит ще ни позволи да извършим цялостният монтаж, възможно най – бързо, съобразявайки се с всички характеристики и особености на обекта.

 

Още видове сенници тип пергола

 

  

Минимални и максимални размери сенник тип пергола

  Минимални размери Максимални размери
Широчина   1300 см
Височина   1000 см

 

 

 

 

?>

Платове за сенници

 

    Предлаганите цветове и десени са специално разработени за защита от слънчевите лъчи и капризите на времето. Качеството на използваната тъкан гарантира дълготрайно запазване на цвета на плата, без притеснения от избеляване или прокъсване. Сенниците се предлагат както със стандартен PVC плат, така и с акрилни платове. Предлаганите марки акрилни платове са Breza, Sattler и самопочистващите се платове от колекцията на DAS.

PVC плат

SATTLER - акрилен плат

DAS - акрилен плат ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО (моля направете запитване)

PARA STARLIGHT - акрилен плат

?>

Гаражна ролетна врата RollMatic

Система "пружина в пружината"
 
Ролетните врати на Hörmann RollMatic с двойни разтегателни пружини и двойни стоманени въжета обезопасяват платното срещу падане във всяка позиция на вратата. Със системата „пружина в пружина“ и при скъсване на някоя от пружините тя няма да отскочи встрани и да нарани някого.
 Релсово направляване 
 
Стандартната облицовка на намотаващия вал предотвратява практически външната намеса в него. Освен това при отворена врата тя предпазва платното от повреди и замърсяване. Облицовката се доставя в цвета на вратата, респ. в кафяво  при повърхностите Decograin.
 Добре защитени срещу взлом 
 
Специалното позициониране на ламелите в намотаващия вал и скачването със задвижването защитават ролетната врата RollMatic от насилствено повдигане отвън. Това усложнява значително опитите за влизане с взлом. Разбира се, в спешни случаи е възможно и ръчно отваряне отвътре.
.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 Устойчиви лагерни пръстени  
 
Новоразработените лагерни пръстени от различни пластмаси намаляват износването при развиване и навиване на вратата. Така повърхността на платното се запазва красива за по-дълго. Освен това лагерните пръстени имат и шумозаглушаващо действие, а вратата се затваря по-добре.
 Анкери за защита от бури  
 
Ролетната врата RollMatic на Hörmann не се огъва дори  и при силен вятър (до клас 5). Стандартно монтираните  в краищата на профилите анкери за защита при бури държат вратата надеждно в направляващите релси. Допълнително предимство е повишената защита от взлом.
 Вариращо задвижване  
 
В зависимост от монтажната ситуация, при външната ролетна врата задвижването може да се разположи по избор от лявата или от дясната страна. Облицовката на намотаващия вал е 100 мм по-широка на това място и обхваща задвижването, така че то е надеждно защитено от вятър и неблагоприятни климатични условия.
.
 

Цветове и повърхности

Ролетните врати RollMatic се адаптират индивидуално към собствения Ви дом или монтажната ситуация във Вашия гараж. Изберете от 11 цвята на една и съща цена, за да придадете индивидуален облик на вратата. Към това ще получите и странични врати с идентична на основната врата визия. При монтажни ситуации с малък щурц се препоръчва варианта като външна ролетна врата. С гаражната ролетна врата RollMatic винаги вземате правилното решение.


Профили с полиуретанов твърд пенопласт

 За разлика от профилите с обшивка на линии, предлагани от други производители, гладката повърхност на алуминиевите профили изглежда модерно и елегантно. Освен това повърхността с висококачествено покритие от външната и вътрешната страна на вратата се почиства лесно. Кухината на профила е равномерно запълнена с полиуретанов твърд пенопласт за спокоен ход на вратата. Чрез остъкления ще допуснете дневната светлина в гаража си. Елементите с плексигласови остъкления са разположени по цялата ширина на профила. Броят на елементите зависи от ширината на съответната врата. С остъкления могат да се оборудват максимум десет профила на врата. Проветряването на Вашия гараж ще подобри климата в него и ще Ви предпази от образуване на плесен. Вентилационните решетки от дълготрайна пластмаса са разположени по цялата ширина на профила. Могат да се оборудват максимум десет профила на врата. Стандартно RollMatic се доставя в бял цвят, като можете да избирате и между 10 други цвята без доплащане. Само при Hörmann получавате цялата гаражна врата в желания от Вас цвят без доплащане. Така окачването, направляващите релси, блендата на щурца и облицовката на намотаващия вал образуват цялостна, хармонична визия.

За Нас

Фирма Сънгард предлага Aлуминиева и PVC дограма, Хоризонтални щори, Вертикални щори, Руло щори, Руло щори "Ден и Нощ", Римски щори, Плисе щори, Дървени щори, Външни щори алуминиеви и PVC, Външни вградени щори, Гаражни секционни врати, Гаражни врати с вертеливо-постапателен ход, Гаражни ролетни врати, Охранителни ролетки плътни и тип оплетка, Задвижвания за портални врати, Интериорни врати, Врати хармоника, Сенници с чупещо рамо, Балконски, Широкоплащни, тип пергола, Ветроупорни завеси, Електрически корниз за пердета.

 Офис

 
гр. Благоевград
ул. "Стефан Стамболов" 51/Б
/срещу входа на стадиона/
България 2700
Тел.: +359 73 87 00 86
Skype: sun_guard
Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
GSM:  0888 305 350
GSM: 0877 49 39 49
GSM: 0878 49 37 49

           

Google+