bgenfrdeitptrues

Уважаеми клиенти, можете да се свързвате с нас за изготвяне на оферта по email ( office@sunguard.bg) или телефон (073 / 87 00 86). Също така може да ползвата нашата система за запитвания

Новини

Hormann Homee Brain - управление на врати чрез телефон

25 Март 2021
Hormann Homee Brain - управление на врати чрез телефон

Hörmann homee е устройство позволяващо управление на множество устройства в дома посредством приложение или уеб интерфейс. Вратите и радиоприемниците Hörmann, които се управлеват чрез радиосистемата Hörmann BiSecur позволяват чр...

Акция 2021 - Hormann

08 Март 2021

АКЦИЯ 2021 Промоционални продукти на немската марка Hormann - лидер в производството на врати за дома и индустрията. Гаражни секционни врати - Renomatic Гаражна врата Berry Входни врати - Thermo46, IsoPro, Thermo65, ThermoSafe...

Сравнение между входните врати Thermo65 и IsoPro от Хьорман

09 Септември 2020
Сравнение между входните врати Thermo65 и IsoPro от Хьорман

Описание на техическите характеристики на моделите Thermo65 и IsoPro за входни врати от Hormann.  

Входна врата IsoPro Hormann

28 Май 2020
Входна врата IsoPro Hormann

Входна врата IsoPro от Hormann. Сънгард ООД, като представител на Хьорман за Югозападна България, Ви предлага входна врата IsoPro на промоционална цена. Входната врата IsoPro е изработена от стомана и алуминий. Касата на вратат...

Акция 2020 Хьорман - Гаражни и Входни врати Hormann

10 Април 2020

АКЦИЯ 2020 Промоционални продукти на немската марка Hormann - лидер в производството на врати за дома и индустрията.   Разгледайте брошурата за 2020г.:     Всички посочени цени в промоцията са без вкл. доставка и монтаж. З...

Дистанционни управления за гаражни врати - Hormann

14 Февруари 2020
Дистанционни управления за гаражни врати - Hormann

    Дистанционно управление HS 5 BS 4 функционални бутона плюс бутон за извикване на информация за позицията на вратата,Цветове: черна или бяла черна структурирана повърхност   ЦЕНА : 126лв.           Дистанционно упр...

Щори

?>

PVC дограма Trocal

 

с PVC дограмата постигате:

      

 • Икономичност
 • Топлоизолация
 • Шумоизолация
 • Модерна форма
 • Лесно почистване

 

 

 

 

 

Параметри и характеристики на системи за прозорци

 

TROCAL Prestige 88+

 

TROCAL Classic 76

 

TROCAL Economy 70

 
Топлоизолация Uw = 0.95 - 0.8 W/m2k Uw = 1.2 - 0.9 W/m2k Uw = 1.3 - 0.95 W/m2k
Шумозащита 34-46 dB 34-44 dB 34-44 dB
Сигурност базисна + WK2 базисна + WK2 базисна

Каса шир. / височ.

88 mm / 78 mm 76 mm / 67 mm 70 mm / 68 mm
Каса + крило 116 mm 116 mm 118 mm

Цвят

 бяло + 4 цвята  бяло + 4 цвята  бял
Средно уплътнение да да (на крилото) не
Цвят на уплътненията  сив / черен  сив / черен  сив
Стъклопакети 40 mm / 50 mm 30 mm / 46 mm 24 mm
Гаранция / Монтаж 7 г. 5 г. 5 г.
Алуминиева капачка да/RAL/фолио да/RAL/фолио да/RAL/фолио
Крило Елеганс  -  да

-

 

 

 

 

?>

PVC дограма Profilink

 

с PVC дограмата постигате:

      

 • Икономичност
 • Топлоизолация
 • Шумоизолация
 • Модерна форма
 • Лесно почистване

 

 

 

 

 

Параметри и характеристики на системи за прозорци с профил Профилинк 

 

PROFILINK Premium стандартна каса/крило

 

PROFILINK Premium стандартна каса/крило

 

PROFILINK Premium каса Реновация /крило Стандарт

 
Топлоизолация Uw = 1.3 W/m2k Uw = 1.3 W/m2k Uw = 1.3 - 0.95 W/m2k
Шумозащита 33 dB 30 dB 32 dB
Сигурност WK1, WK2, WK3 WK1, WK2, WK3 WK1, WK2, WK3

Каса шир. / бр. камери

70 mm / 5 камери 70 mm / 5 камери 70 mm / 5 камери
Крило шир. / бр. камери 80 mm / 6 камери 70 mm / 5 камери 80 mm / 6 камери

Цвят

стандартни / C1 / C2  стандартни / C1 / C2   стандартни / C1 / C2 
Уплътнение PCE PCE PCE
Стъклопакети 24 mm / 30 mm / 36 mm 24 mm / 30 mm / 36 mm 24 mm / 30 mm / 36 mm
Гаранция / Монтаж  5 г   5 г  5 г

 

 

 

 

?>

Дограма

    Многообразието от прозоречни системи и материали, значително затруднява избора на оптимален вариант дограма за всеки конкретен случай. Затова е много важно правилно да се формулират изискванията към дограмата. Условно изискванията може да се разделят на три основни групи: функционални, икономически и архитектурни.     

   Функционалните изисквания към дограмата включват изисквания като - топлоизолация, звукоизолация, светлопропускливост, слънцезащита, устойчивост на атмосферно влияние, защита от неправомерно проникване, лесно обслужване. През прозорците се губи много повече топлина, отколкото през стените, тавана и пода. Затова изборът на дограма има голямо значение за надеждната защита от студ. В повечето случаи дограмата е най-слабото звено по отношение и на звукоизолацията. Въпреки това, съвременните технологии помагат да се преодолее и този проблем. Повишаване на звукоизолацията се постига с много по-дебело външно стъкло - от 6 до 10 мм, вместо обичайните 4мм, с увеличаване разстоянието между стъклата, запълването на стъклопакета с инертен газ или чрез използването на специални стъкла с повишена звукоизолация. Най-важната функция на прозорците - това е способността им да пропускат слънчевата светлина. Всяко помещение трябва да е осветено по подходящ начин. При съвременният дизайн е на мода да се ползва огромна остъклена площ. Това обаче изисква прозорци с високо съпротивление на топлопредаване. 

    Съвременните прозорци и врати са в състояние да ни защитят не само от шум и прах, но и да предотвратят нежеланото проникване в дома. Именно през прозорците се осъществяват около 80% от неправомерните набези на престъпниците. Съвременен метод за защита е използването на противовзломни стъкла. Съществува и друг вид стъкла с подобна цел - триплекс: при удар, макар и да се напуква, то остава в рамката и не може да бъде премахнато. 

    При подмяна на дограмата важен момент е намиране на оптимален баланс между цената и качеството, минимални разходи за поддръжка, икономия на енергия. Дълговечността на вратите и прозорците се определя в зависимост от избраната конструкция, материалът от който е произведен профилът, конкретните условия на експлоатация и други. Така например за PVC профилите срокът на използване е поне 40 години, за стъклопакети - поне 20 години и за уплътненията поне 10 години. Немаловажен фактор при изборът на дограма е осигуряваното спестяване на енергия. При съвременните прозорци могат да се използват стъклопакети и стъкла със специално покритие, които намаляват проникването навътре на ултравиолетови лъчи, и спиращи излизането от помещението на инфрачервените (топлинните) лъчения. 

    Естетическите изисквания към дограмата се изразяват в разнообразни дизайнерски решения на конструкцията като форма, цвят, преплитане с другите архитектурни елементи, за осигуряване на привлекателен външен вид. Избраните прозорци и врати могат да са обикновени или супермодерни, но при всички случаи трябва да съответстват на стила на вашият дом, допълвайки интериора. 

    Изборът на един или друг вид дограма зависи, преди всичко, от правилно формулираните изисквания. Може да се каже, че всички прозорци и врати са добри, ако са грамотно избрани и качествено изпълнени. Затова ние от Сънгард ООД, Ви каним да ни се доверите при избора на дограма. Ще останетe доволни.

 

ALU ДОГРАМА

PVC ДОГРАМА

 

 

 

 
 
?>

Мрежи против насекоми

   

   

    Мрежите против насекоми Ви осигуряват сигурна защита от достъп на насекоми през отворените врати и прозорци.Изработват се от висококачествени алуминиеви рамки и мрежи от фибростъкло. Поставянето на мрежите против насекоми (комарници) по никакъв начин не намалява видимостта през прозореца, а елементарна им поддръжка Ви дава възможност да се насладите максимално на удобството и комфорта от тяхното използване. Мрежите против насекоми се предлагат в богата гама от цветове и фладери, съобразно цвета на Вашата дограма. Фирма Сънгард ООД предлага голямото разнообразие от модели, които да могат да се монтират дори и на трудно достъпни места. 

Плисе комарници

    Плисе комарниците са приложими за всяка монтажна ситуация. Те са най-добрата алтернатива на стандартните комарници, при ограничено място. Плисе комарниците  са изключително практични и много лесни за отваряне и затваряне. Осигуряват максимално събиране в прибрано състояние. През зимата плисе комарника може да бъде оставена в прибрано положение, което значително удължава трайността му и го предпазва от стареене.

Ролетни комарници

    Спецификата на ролетните мрежи против насекоми позволява монтаж върху всякакъв вид прозорци, както и да се монтират едновременно с външни ролетни щори. Ролетните комарници дават оптимално уплътнение спрямо касата на прозореца. Благодарение на навиването на мрежата в алуминиева кутия - печелите удобство и практичност, като през зимата мрежата ще бъде защитена от атмосферните влияния за да Ви служи за по дълго време. Този вид мрежи са изключително подходящи за прозорци, през които се радвате на разкриващата се гледката от Вашия дом.

Статични и на панти

    Комарниците на панти са подходящи както за врати така и за прозорци. Направени са от алуминиева рамка със закрепена към нея тефлонава мрежи или мрежа от фибростъкло. Отварянето на мрежата става с елегантна PVC дръжка, а чрез PVC клипс или магнит се постига плътно затваряне. Лесни за поддръжка с много атрактивна цена. Предлагат се във всички цветови гами.

 

комарници

 

 
 

 

 

?>

PVC дограма

 

с PVC дограмата постигате:

      

 • Икономичност
 • Топлоизолация
 • Шумоизолация
 • Модерна форма
 • Лесно почистване

 

 

 

 

Предлагаме ви различни профилни системи отговарящи на всички ваши изисквания 

 

Още преди 50 години TROCAL разработва първия серийно произведен прозорец от пластмаса – марката успява отново и отново да предефинира стандартите в развитието на иновативни и съобразени с изискванията на пазара продукти и услуги.
profilink ПРОФИЛИНК – най-големият български производител на PVC продукти. Различни профилни системи за прозорци и врати, первази, външни облицовки и системи ролетни щори.

 

 

 

 

За Нас

Фирма Сънгард предлага Aлуминиева и PVC дограма, Хоризонтални щори, Вертикални щори, Руло щори, Руло щори "Ден и Нощ", Римски щори, Плисе щори, Дървени щори, Външни щори алуминиеви и PVC, Външни вградени щори, Гаражни секционни врати, Гаражни врати с вертеливо-постапателен ход, Гаражни ролетни врати, Охранителни ролетки плътни и тип оплетка, Задвижвания за портални врати, Интериорни врати, Врати хармоника, Сенници с чупещо рамо, Балконски, Широкоплащни, тип пергола, Ветроупорни завеси, Електрически корниз за пердета.

 Офис

 
гр. Благоевград
ул. "Стефан Стамболов" 51/Б
/срещу входа на стадиона/
България 2700
Тел.: +359 73 87 00 86
Skype: sun_guard
Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
GSM:  0888 305 350
GSM: 0877 49 39 49
GSM: 0878 49 37 49

           

Google+