bgenfrdeitptrues

Уважаеми клиенти, можете да се свързвате с нас за изготвяне на оферта по email ( office@sunguard.bg) или телефон (073 / 87 00 86). Също така може да ползвата нашата система за запитвания

Новини

Hormann Homee Brain - управление на врати чрез телефон

25 Март 2021
Hormann Homee Brain - управление на врати чрез телефон

Hörmann homee е устройство позволяващо управление на множество устройства в дома посредством приложение или уеб интерфейс. Вратите и радиоприемниците Hörmann, които се управлеват чрез радиосистемата Hörmann BiSecur позволяват чр...

Акция 2021 - Hormann

08 Март 2021

АКЦИЯ 2021 Промоционални продукти на немската марка Hormann - лидер в производството на врати за дома и индустрията. Гаражни секционни врати - Renomatic Гаражна врата Berry Входни врати - Thermo46, IsoPro, Thermo65, ThermoSafe...

Сравнение между входните врати Thermo65 и IsoPro от Хьорман

09 Септември 2020
Сравнение между входните врати Thermo65 и IsoPro от Хьорман

Описание на техическите характеристики на моделите Thermo65 и IsoPro за входни врати от Hormann.  

Входна врата IsoPro Hormann

28 Май 2020
Входна врата IsoPro Hormann

Входна врата IsoPro от Hormann. Сънгард ООД, като представител на Хьорман за Югозападна България, Ви предлага входна врата IsoPro на промоционална цена. Входната врата IsoPro е изработена от стомана и алуминий. Касата на вратат...

Акция 2020 Хьорман - Гаражни и Входни врати Hormann

10 Април 2020

АКЦИЯ 2020 Промоционални продукти на немската марка Hormann - лидер в производството на врати за дома и индустрията.   Разгледайте брошурата за 2020г.:     Всички посочени цени в промоцията са без вкл. доставка и монтаж. З...

Дистанционни управления за гаражни врати - Hormann

14 Февруари 2020
Дистанционни управления за гаражни врати - Hormann

    Дистанционно управление HS 5 BS 4 функционални бутона плюс бутон за извикване на информация за позицията на вратата,Цветове: черна или бяла черна структурирана повърхност   ЦЕНА : 126лв.           Дистанционно упр...

Щори

?>

Римска щора модел Фабио

Безшевните римски щори модел Фабио са подходящ избор за клиентите, който търсят засенчване, съчетаващо функционалност и лукс. Модел Фабио се предлага в изключително разнообразна колекция от платове, които имат специфична функционалност: полупрозрачните материи нежно филтрират слънчевите лъчи; Black Out тъканите напълно затъмняват помещенията за пълноценна почивка; енергийно ефективните тъкани намаляват разходите за отопление и климатизация.

 

VanGogh

Tropic

Stella BO

Dreem

Prinstripe

Chats

Summer Daze

Montana

Green Screen ECO

Textura Silk Topar Plus

Минимални и максимални размери

 

модел Фабио
  Минимални размери Максимални размери
Широчина 35 см 250 см
Височина 60 см 300 см
Площ (м2)    
при монтиране на мотор минимална ширина 60см  

 

 

 

 

?>

Римска щора модел Аура

Римските щори модел Аура са конструирани на прост и лесен принцип на работа. Състоят се от текстилно платно, което се спуска и вдига до желаната позиция, като се надипля в горната част на прозореца. Платът се отделя лесно от релсата, за да го почистите. Щората се задвижва ръчно или чрез електромотор. 

 

Минимални и максимални размери

 

модел Аура
  Минимални размери Максимални размери
Широчина 35 см 270 см
Височина 60 см 300 см
Площ (м2)    
при монтиране на мотор минимална ширина 60см  

 

 

 

 

?>

Руло щори - модел Стандарт

    Руло щори модел "Стандарт" се състоят от вал за навиване на плата, монтиран с PVC планки към дограмата, стената или тавана. Модел "Стандарт" е подходящ за PVC, алуминиева и дървена дограма. Плата се движи чрез верижка и лесно се достига желаното му положение без нужда от фиксиране. 
   С избора на подходяща материя можете: да блокирате достъпа на светлина и топлина в помещенията; да си осигурите видимост към външния свят, но да се скриете от любопитни погледи; да си осигурите пълна тъмнина за времето на покой; да филтрирате слънчевите отблясъци, без да спирате притока на дневна светлина в помещения, в които има компютри и телевизори; да комбинирате уюта на текстила с елегантна визия и компактна форма; да придадете нов облик на интериора; да комбинирате със завеси, ако те са част от интериора Ви. За перфектно съчетаване с дограмата руло щори модел "Стандарт" се предлагат с планки следните цветове - бяло, кафяво, сиво, бежово, тъмносиньо, светлосиньо, зелено, жълто, оранжево.
    Към модела се предлага като екстра допълнително странично водене с метална или PVC планка.

 

VanGogh

Tropic

Stella BO

Dreem

Prinstripe

Chats

Summer Daze

Montana

Green Screen ECO

Textura Silk Topar Plus

Цветове профили и части руло щори Елеганс

Минимални и максимални размери

 

  Минимални размери Максимални размери
Широчина 40 см 180 см
Височина 40 см 250 см

 

 

 

 

 

?>

Руло щори - модел "Ден и Нощ"

    Руло щори модел „Ден и Нощ“ се различава от обичайните руло щори по използвания за производството им специален плат. Плата представлява, редуващи се последователно ивици, от непрозрачни и прозрачни области на материала. Руло щори модел "Ден и Нощ" се предлагат в три варианта.

 

    Модел "Ден и Нощ Стандарт"  е система без водачи, който може да бъде закрепен към дограмата, стената или тавана. Предлага се с окомплектовка в бял и кафяв цвят. Управлението на щората става с  верижка. При повдигане или спускане на щората до желаната позиция, се променя процента на застъпване на плътната с прозрачната ивица на тъканта. Това дава възможност лесно да се регулира интензивността на светлината в помещението."Ден и Нощ Стандарт" може да се използва у дома или в офиса. Препоръчва се за щори с оптимална ширина до 180см. Като допълнителна екстра за фиксиране на щората към дограмата се предлага странично водене в няколко варианта на изпълнение. 

    Модел „Ден и Нощ Комфорт“ е система с кутия, без водачи. Предлага се с окомплектовка в бял цвят. Монтира се на стена или таван над прозореца или вратата, като припокрива цялата рамка. Руло щорите модел "Ден и Нощ Комфорт" са подходящи за закриване на големи площи. Препоръчва се за щори с оптимална ширина до 270см. Движението на плата се контролира ръчно чрез верижка или автоматично чрез бутон (или дистанционно управление) - при достигане на желаното положение, натискате "стоп" и не е необходимо нищо да застопорявате. Захранването на ел.мотора може да бъде или с 220 V или със специална литиева батерия, издържаща до 2 години.

    Модел „Ден и Нощ Елеганс“ е система с алуминиева кутия и алуминиеви водачи. Предлага се с окомплектовка в бял, кафяв, светъл дъб, орех, златен дъб, чераша, махагон и сребрист цвят. Управлението за повдигане или спускане на щората до желаната позиция става с удобна верижка. Чрез верижката се променя процента на застъпване на плътната с прозрачната ивица на тъканта - за да се регулира пропусканата светлина в помешението. Плата се навива и се скрива в кутията. Пълното прибиране зависи от изпрания плат.  Препоръчва се за щори с оптимална ширина до 150см.

Цветове

Alyssia 14***

Shine 21**

Plisse 23**

Flower 75**

?>

Вертикални щори - алуминиеви ленти 89мм

    Вертикалните щори са идеална алтернатива на пердетата и завесите. Вертикалните щори имат способност за контролиране на количеството светлина, което влиза в помещението – чрез завъртане на лентите под ъгъл. При затворени ленти, щората осигурява перфектна слънцезащита и уединение.

    Вертикалните щори с алуминиева лента са с ширина 89 мм. Подходящи са при закриване на всякакъв вид площи. Използват се в търговски и офис помещения. Разнообразието на различни цветове ще удовлетвори конкретните Ви нужди.  

 

Цветове

Алуминиева лента 89мм

Схеми на събиране и управление

Алуминиеви релси

 

    Алуминиева релса К 01 /бяла/ -  алуминиева релса, прахово боядисана с размери 25 х 40 мм, окомплектована с щипки за захващане на текстилната лента. Ламелите се завъртат със синджир, събирането и разпъването на щората се управлява с корда. Като опция към релса K 01 може да се добави декоративен корниз.

 

    Алуминиева релса система EOS /бяла, сива/ -  алуминиева релса, прахово боядисана в два цвята бяло и сиво с размери 25 х 40 мм, окомплектована с щипки за захващане на текстилната лента. Ламелите се завъртат със синджир, събирането и разпъването на щората се управлява с корда. 

 

    Алуминиева релса система Vogue  -  алуминиева релса, прахово боядисана в пет цвята (снежно бяло, полиран алуминий, експресо кафяво, златно шампанско и черен пиано лак). Релсите от система Vogue са с размери 28 х 39 мм. Релсата е елегантно заоблена и окомплектована с щипки за захващане на текстилната лента. Ламелите се завъртат със синджир, събирането и разпъването на щората се управлява с корда. Като екстра към релсите Vogue се предлага управление тип монокомандно (с PVC пръчка).

 

Разгледайте и вертикални щори модел 127мм >>

 

 

 
 

За Нас

Фирма Сънгард предлага Aлуминиева и PVC дограма, Хоризонтални щори, Вертикални щори, Руло щори, Руло щори "Ден и Нощ", Римски щори, Плисе щори, Дървени щори, Външни щори алуминиеви и PVC, Външни вградени щори, Гаражни секционни врати, Гаражни врати с вертеливо-постапателен ход, Гаражни ролетни врати, Охранителни ролетки плътни и тип оплетка, Задвижвания за портални врати, Интериорни врати, Врати хармоника, Сенници с чупещо рамо, Балконски, Широкоплащни, тип пергола, Ветроупорни завеси, Електрически корниз за пердета.

 Офис

 
гр. Благоевград
ул. "Стефан Стамболов" 51/Б
/срещу входа на стадиона/
България 2700
Тел.: +359 73 87 00 86
Skype: sun_guard
Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
GSM:  0888 305 350
GSM: 0877 49 39 49
GSM: 0878 49 37 49

           

Google+